En mysig söndag

Vardag

Äntligen har jag tagit igen lite sömn då Mel fått sova i eget rum senaste nätterna. Han har sovit bättre tills vi lagt oss och sedan så oroligt, dragit mig i håret hela nätterna och krupit på mig. Så nu sover vi alla bättre och hittills har det gått ganska bra, peppar peppar. Iallafall, vi har haft en riktigt mysig och lugn dag. Mina föräldrar kom förbi och tanken var att vi skulle grilla hamburgare men med blåst, snö och regn blev det en innelunch istället.

Vinterstudion har varit igång, vi har busat, lekt och även rensat i källaren så det är lite mer ordning. Efter all renovering blir det lite pö om pö just nu med sortera, packa upp och skänka iväg sånt vi inte ska ha kvar. Orken finns inte alltid men hur skönt är det inte att få rensat och ordning? Jag ska försöka ta tag att betsa ett skåp, det har varit på min att-göra-lista ett tag och jag känner att det är dags.

NU - redigera bilder, kanske äta upp sista chipsen och bara njuta det sista av denna söndag.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,
Låter som ni haft en superfin söndag! Hoppas också att du får en fin kommande vecka🥰
nouw.com/elinfrost
saranilsander
saranilsander,
Låter som en mysig dag!🥰
nouw.com/saranilsander
linndossing
linndossing,

Gud vad skönt att du får ta igen lite sömn!! Det behövs alltid <3

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Vad underbart du haft det med besök och en god lunch! 🥰 och så glad att du sover bättre på nätterna, hoppas det håller i sig bra framöver! ❤️

nouw.com/beattriicee