En mysigare fredag och MVC

Kära fredag. Det är ändå något speciellt med fredagar och speciellt när man jobbar, eller vad säger ni? Men trots att jag inte jobbar nu så är ändå fredagskänslan där. Och idag är jag officiellt på graviditetspenning och inte sjukskriven längre, vilket betyder 60 dagar kvar till BF.

Så denna dag har spenderats i sängen med en god frukost, sett på serier och fortsatt sticka på filten. Så himla mysigt och bästa är att ha en brasa på Tv:n för feelingen. När det blev lunch fixade jag åt både mig och O då vi skulle till barnmorskan, så han kom hem och åt lunch hemma. Snabba ryck men verkligen så mysigt!

Allt såg bra ut med min lilla knölunge och när vi lyssnade på hjärtat så fick vi även höra hans hicka. Haha så roligt och han har det flera gånger om dagen. Sedan måste jag nog ta tillbaka att han inte är fixerad då han faktiskt låg med huvudet nere i bäckenbotten. Det finns fortfarande utrymme för han att vända sig om han vill det, men nu vet jag var rumpan mer eller mindre är och fötterna har sin plats under mitt högra revben (som de alltid haft). Men det är så underbart att få höra hjärtljuden, kärlek alltså<3

NU - Vila en stund då jag har ganska ont, se på nån serie och sedan fortsätta sticka. Resten av dagen och kvällen lär se ut så. Och nu hade vagnen kommit så jag kommer inte hinna klart den innan vi hämtar ut den, men förmodligen blir jag ännu mer motiverad att göra klart den och få lägga i den!

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Haha känner samma sak ang fredagar! Spelar ingen roll om jag jobbat eller ej...fredag är fredag!
nouw.com/sandrabergmanfit
linndossing
linndossing,
Men hur magiskt att höra hjärtslagen!! Kram <3
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Men alltås håller med, det bästa man kan höra är ens barns hjärtslag! Åh gud vad mysigt det är, vill så gärna upplevla den känslan igen. Du är så fin i din gravidmage vännen, gud vad den klär dig. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr