En ny tradition och en bra söndag

Vardag

Hela gårdagen var det full rulle här hemma med tapetsering av hallen, målade tak i sovrummet och spacklade + slipade taket i badrummet. Vi har kommit ganska långt och hallen är det mindre än hälften kvar med den enfärgade tapeten, annars är hela väggen med mönstertapeten kvar. Så igår när pappa frågade om vi ville komma och stoppa korv så tackade vi ja ganska snabbt.

Så pappa hade fixat korvblandning igår så när vi kom efter lunch var det bara att börja stoppa och det var lite klurigt men det gick ändå ganska bra för att vara första gången. M sov större delen av korvstoppningen men när jag sedan började baka vaknade han. Så han fick hjälpa till och lekte på golvet mellan all uppmärksamhet från sin mormor och morfar. Så mysigt!

Att stoppa korv till jul kommer nog bli en ny tradition, längtar tills nästa år då vi förmodligen kan göra det alla syskon hos mamma och pappa och mysa alla tillsammans. I år blir det inte så.

Både jag och mamma bakade varsin sats saffransbullar och bröd och mina blev riktigt bra, men skulle ha gräddat dem aaaaaaningen längre. Men så så goda blev dem så det gör inget!

Vi åt mos och egengjorda korvarna till middag, M satt och åt pressad potatis och pratade hur mycket som helst. Lilla godingen, det går inte att låta bli att skratta många gånger för han är så gullig.

Idag känns det att det är söndag och slutet på veckan för jag är ganska slut just nu. Det är full rulle på veckorna med M på dagarna och sen på kvällarna håller vi alltid på med något antingen i hallen, badrummet och nu sovrummet. Helgerna har oxå varit fullspäckade senaste veckorna och denna var inget undantag. Så det var faktiskt väldigt skönt med en lugnare dag idag än om vi stoppade korv och bakade, men bäst av allt är att se kärleken mellan M och sin mormor och morfar. Den är oslagbar och jag smälter varje gång.

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Roligt med en ny tradition!!
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,

Tycker att korvstoppning ser så läskigt ut haha!

nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,

Vilken härlig ny tradition, tycker det låter bra!! 🥰 Och wow så goda dessa saffransbullar såg goda ut!

nouw.com/beattriicee
linneahedberg
linneahedberg,

Vilken fantastisk tradition ni börjat med. Tycker det låter så mysigt bara tanken att träffas alla syskon och familj och kunna göra något tillsammans. Synd bara att detta år är så speciellt ❤️

nouw.com/linneahedberg
happyM
happyM,

Nämen spännande! Kram ❤️

nouw.com/happym
KateOgembo
KateOgembo,

Vad roligt, skönt att ni har kommit en bit nu!<3

nouw.com/kateogembo
amaliev
amaliev,

Så koslig🥰

nouw.com/amaliev