En skön fredag

Ännu en fredag och jag har faktiskt fredagskänsla idag. Så härligt och speciellt när jag känner mig ganska utvilad. Det blev bara ett matbreak inatt och det gör så himla mycket istället för 3-4 gånger. Sömnen blir så hattig då. Sen dess har vi faktiskt hunnit en hel del men i ett perfekt tempo.

Då Majas kollektion släpptes i butik idag blev det en prommis ner på stan för att se vad som fanns. Hann inte få västen på hemsidan men det var bara de större butikerna som fick in dem. Lite surt men fick med mig annat + att jag hann få lite annat från hemsidan som är påväg. Så ett sånt inlägg kommer senare
// Jag hade tänkt flyttpacka men behöver ta upp fler kartonger så det får bli senare. Hann även packa upp ett paket från matsmart med nästan enbart pasta och barnmat hehe. Så M fick en leklåda medan jag grejade lite i köket.

Middagen för ikväll är i badet = det blir en riktigt god middag ikväll när M somnat. Frågan är bara vad vi ska äta till köttet?
// Hur gullig är inte den där lilla handen på benet? Han sitter så väldigt ofta nu och det är så charmigt att jag går sönder.
Nu ska vi fortsätta ha en mysig fredag och när lillpimpas somnar igen ska jag äta lunch och dricka mitt nya te. Imorgon är det 1 månad (!!) kvar tills vi får huset och ni kommer få se mer av det imorn! Jag är så taggad!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Underbart med fredagskänslan. det har faktiskt även jag inatt som bara behövt gå upp ur sängen 1 gång och precis som du skriver så gör det så mycket. Hoppas att ni får en fin dag nu! ❤️

nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,

Åhhh men vad härligt ❤️ Ha en underbar helg ❤️ Kram

nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,

Hoppas du får en underbar helg <3

nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,

Läääängtar tills vi får se huset <3

nouw.com/linndossing
shazi
shazi,

mys, och så sööt

nouw.com/shazi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Alltid lika fantastisk känsla när det är fredag! Jag är hur taggad som helst på att få se huset! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr