En tårtbit är åter igen fylld

Vardag

Godmorgon!

Efter lite mer än ett dygn med tankning av familjemys och familjetårtbiten är påfylld. Jag är ännu en gång laddad för jobb dessa kommande veckor fram till påsk då vi åker hem. Igår blev det en sväng på Storheden och strosande på cervera, top store, blomsterlandet och Ica maxi. Det finns så mycket jag vill ha på cervera och vi har presentkort som jag ska hitta något bra för. Jag blev sedan avsläppt på universitetet för lunchmöte och tog sedan bussen in och mötte upp mamma och faster i stan. Vi åt, kollade runt och hann sedan hem en snabbis innan vi skulle iväg på arenan för att äta innan Luleå - Modo. Med kusinen som spelar i Modo och ett kommande slutspel är det ett måste med suport! Det var en bra och jämn match som tyvärr förlorades på straffar. Väldigt synd men jag fick iallafall träffa min böna en sväng efter matchen.

Dagen till ära är full med jobb då det blev en heldag. Riktigt skönt samtidigt som älskar att vara ledig och göra det jag känner för.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Älskar när man verkligen känner att man fyllt på den där tårtbiten. Som jag längtar eter slutet av månaden när jag får fylla på min =) Kram <33

nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, och det är den bästa att fylla på med! Det förstår jag verkligen! Jag ska oxå hem då så längtar dit med! Kram <3\
nouw.com/emmeliesehlin