Ett dygn senare...

Efter ett dygn nu utan att kunna skriva ett inlägg, knappt kunnat logga in i appen och varken kunnat läsa kommentarer verkar det äntligen fungera. Så äntligen! Har saknat att läsa alla bloggar, läsa alla kommentarer och kunna kommentera.

Idag tog vi en sovmorgon, gick ner på stan då det var rea på MQ då det var halva priset på skjortor. O hittade 2 st och sedan gick vi mot hemköp för att handla för lunch och middag + att jag skulle skicka tillbaka ett paket från Zalando.
Till lunch gjorde vi en kycklinggryta som jag gjort sedan högstadiet, den är så god och det ska även vara oliver och tomater i men det är inte så gott... Men det blev iallafall supergott och det blev även två matlådor.

Vill ni ha receptet på grytan? Säg till så fixar jag det!

Väl på hemköp hittade vi jättestora popcorn så det var jag tvungen att testa. De var så mycket godare, större och fluffigare. Big tip! Sedan gjorde vi en iskaffe till F1 kvalet som blivit min nya favoritsport att titta på. Imorgon är det race.

Vi gick sedan på badhuset för att motionssimma och denna gång blev det 30 längder för min del. Det är faktiskt roligare än jag trodde och än fast jag inte tycker om att simma så går det riktigt bra. Det är så skönt sätt att träna på och att sedan gå sätta sig i bubbelpoolen innan man går och duschar och bastar gör ju inte saken värre. En morot för träningen helt enkelt!

Mitt i allt såg jag även denna snygging vinna. Igår hade de en häst som blev 3a men då var tydligen kameran sönder så det var ingen sändning från den banan... Men så kul!

Och eftersom det inte blev en tacos igår, blev det de idag till middag. Så gott och jag har en väldigt grön taco. Nu ska vi ha en lugn och mysig kväll i soffan. För tillfället har vi fotbollen och senare blir det kanske en film. Har ni någon bra som är ett måste att se?

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Vill självklart jättegärna ha recept på grytan, den såg verkligen supergod ut 😃angelicawahlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Det kommer recept på det nu ikväll! Kycklinggryta med squash<3nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Men nej vad mycket gott! Blev sååå sugen på popcorn, fasen vad gott alltså 😍 Kramnouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja så gott! De där var supergoda! Kramnouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229