Få kontroll över din kropp

Collaboration

I samarbete med Natural Cycles

Lördagsmorgon och mina morgnar börjar alltid med samma rutin, nämligen att ta tempen. Detta har varit min ruin i snart 4 år (tror jag, åren går så snabbt) då jag kände att jag inte längre ville proppa min kropp med hormoner.

Jag minns i högstadiet hur man var trött och less på mensen, ville kunna styra den och till och med skippa den ibland för man inte ville ha den + att det skulle vara ett extra skydd sedan när man väl började ha sex.

Åren gick och jag bytte från p-piller till p-stav då jag ibland missade pillren, men min rädsla att inte kunna få barn i framtiden tog över och vad hormonerna egentligen gör med min kropp blev droppen. Det var då jag hittade Natural Cycles.

Jag testade och jag blev fast. I början kan det kännas lite segt men det är som att komma in i vilken rutin som helst! Jag blev mig själv igen och märkte att jag varit ganska avtrubbad och deppig av alla hormoner.

Men nu efter år av användning av det är jag fortfarande nöjd och har lärt känna min kropp på ett helt nytt sätt. Jag skulle inte ens behöva tempen och appen för att veta var i min cykel jag är. Så bra har jag lärt känna min kropp.

Jag har alltid haft appen inställd på "prevent", alltså skydda mot graviditet men man kan även välja "plan" som gör det lättare att bli gravid då du vet exakt när du kan bli gravid. Så du väljer själv hur vilken du vill ha och du kan ändra det superlätt i appen.

1. Vakna

2. Mät

3. Lägg in värdet i appen

Klart!

Så med denna länk kan ni själva testa och väljer ni att testa ett år får ni 20% på köpet + en basaltermometer.

Världens klipp och det var så jag testade detta. Hittade en rabattkod och testade - och jag är helt fast!

Vare sig du vill bli gravid, ha det som preventivmedel eller bara lära känna din kropp så är detta verkligen ett bra sätt. Det viktigaste är att göra på samma sätt varje morgon!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, det där med att känna sig deppig och avtrubbad på hormoner! Kände precis så när jag gick på p-piller också. Himla fiffigt när man kan köra hormonfritt och så naturligt som möjligt! Superbra app ❤️
nouw.com/janielindahl
artibus
artibus,
Har tänkt prova det där men aldrig vågat, man kanske ska göra det nu. Fantastiskt samarbete! <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Säg till om du vill veta mer, det är bara att fråga om det är något <3
nouw.com/emmeliesehlin
malinkirstine
malinkirstine,
Så himla smart <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Håller med, preventivmedel är verkligen inte roligt att stoppa i sig tycker jag. Jag har gjort det ex antal år men har lsutat nu för mår verkligen inte bra av dom. Det är så svårt att veta vad man ska använda så detta var helt klart ett bra tips. Har funderat på det förut faktiskt men aldrig riktigt vågat prova tyvärr. Ska klura lite på detta så tack för tispet vännen! Kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr