Färdigbakad bebis

Gravid vecka för vecka

VECKA 38
20 dagar kvar till beräknat och 92,9% avklarade

MITT MÅENDE OCH KROPP
Vi bytte madrasser för en vecka sen och sedan dess har jag sovit bättre, haft lättare att vända mig och inte lika ont i ryggen. Så skönt men ändå vaknar jag flera gånger per natt för att vända mig, men det är inte det lättaste när magen är såhär stor. Men jag har mått bättre av att kunna gå ut på promenader i solen trots att hormonerna tagit över lite ibland. Jag har en hel del sammandragningar men har haft det ganska länge och trycker neråt har blivit mer påtagligt senaste veckorna. Nu går jag mer bara och väntar på att något ska hända men tar varje dag som den kommer.

BEBIS
Han är ca 49cm lång och väger runt 3000g och anses vara färdigbakad nu. Det enda han ska göra framöver är att lägga på sig mer vikt och bli lite längre. Så nu kan det faktiskt hända när som helst att förlossningen drar igång, men som förtföderska går man oftast över tiden.

CRAVINGS
Älskade blodapelsiner. Så himla goda och blev lite ledsen imorse då den sista vi hade hemma var dålig... tur vi ska handla idag och jag får hem ett nytt nät med apelsiner<333

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE
Nu jämförs han med en pumpa. Och av någon anledning har jag senaste dagarna sagt lillpuppis till han och nu blev det en pumpa, sammanträffande?

Gillar

Kommentarer

Theresvardag
Theresvardag,
Gud vad spännande! Nu kan det verkligen hända när som 💕
nouw.com/theresvardag