Favoriter här hemma

Home, 7DInnehåller affiliate-länkar

Nu när våren närmar sig och det blir ljusare och ljusare faller jag lite mer för vår lägenhet. Den har helt klart smågrejer som jag skulle vilja ändra, men det finns så mycket att tycka om. För att inte prata om takhöjden som är på närmare 3 meter som gör allt så mycket luftigare är fönstren helt underbara. Höga stora fönster så ljuset som kommer in är helt magiskt. Jag totalälskar att vakna när det är sol ute och det lyser in i vardagsrummet.

Denna lilla del är så kul att ändra efter årstid och känslan jag vill ha. Just nu är denna tavla på cykeln min favorit som jag egentligen bara framkallade "för att", men den blev så mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig. Sen har vi våra små grisar som vi fick av O's lillebror i julklapp och tanken bakom är så gullig. Vi två är de små grisarna då vi snart blir en till i familjen som kommer bli vårt allt.

Ingen kan väl ha missat att jag älskar vår tavelvägg som jag gjorde av egna bilder? Den är pricken över "i" för innan var det så naket och jag är så nöjd med den. Varje gång jag går förbi den så kollar jag på den och känner hur bra den sitter där. Sen tycker jag hela rummet blev komplett med vår nya lampa som jag hittade på rean efter att ha spanat in den tidigare. Den knöt verkligen ihop hela rummet och blev ett med tavelväggen.

Jag har såklart fler favoriter här hemma än just dessa, som vårt stora sociala matbord och jättetavlan vi har ovanför sängen. Men just nu är ändå ljusinsläppet och hela tvrummet en stor favorit (enda jag vill ha är en ny, skön och bekväm soffa då vi för tillfället har en bäddsoffa till soffa).

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Åh vad jag älskar tanken bakom grisarna, så himla fint verkligen att få såna där gåvor! Dina foton är magiska, du ska vara så stolt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Så himla fina saker! Älskar högt i tak, så underbart! Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Din tavelvägg är verkligen så otroligt fin - älskar personligt! <3
nouw.com/lillymihlte