Fel badkar och badrumsbeställningar

Renovering

Denna fredag har jag längtat efter då det nu är sista helgen innan vi skriver sista papperna för huset. Sen är det verkligen vårt och vi får nycklarna. Jag är så lättad över att vi äntligen hittade vårt hus och kommer kunna fira jul i det om vi vill. Men som sagt, det är fredag och denna vecka har jag sån fredagskänsla. Vi har tagit det lugnt hemma, ringt massa samtal för att kunna skicka tillbaka det felleveransen på badkaret. Nu händer det verkligen grejer inför renoveringen.

Rätta badkaret kommer på tisdag och då ska det hämta det andra med, kakel/klinker är lite försenat men då kan det istället levereras direkt till huset istället för till svärföräldrarna. Nu i helgen ska vi bestämma oss för vad som ska beställas från ikea och på måndag lägger vi nog den leveransen. Jag har även hört av mig så det kommer en rörmokare och stänger av vattnet på toaletten så vi kan börja riva nästa vecka. Mellan varven ska vi flytta mer och mer grejer till huset, vi ska på läkarbesök och Olov kommer ha enormt mycket jobb... Så jag ska försöka rodda allt med M, alla beställningar, rivandet (med hjälp av O) och vardagen i övrigt. Men jag ser så framemot det.

NU - mysa med Mel tills Olov kommer hem, ge M gröt och lägga för natten innan vi fixar middag.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul för er! Grattis till huset! Hoppas du får en härlig helg <3

nouw.com/agnesmathilda
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Grattis till huset och vad spännande med renovering! Ha en underbar helg nu❤️

nouw.com/majanilssonlundstrom
beattriicee
beattriicee,

Så taggad på att ni snart ska få börja fixa med huset!! 🥰 Ni har verkligen gjort massor och hoppas självklart hela renoveringen kommer gå smidigt trots att killen jobbar ❤️

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Det kommer bli så himla bra när det är klart <3 Kämpa på!!

nouw.com/linndossing
amaliev
amaliev,

Så spennende! Gleder meg til å følge med videre!🥰🤩

nouw.com/amaliev