Fel leverans och oktobermörker

Renovering

När oktober kom, kom även mörkret och regnet. Det har mer eller mindre regnat konstant över en vecka och min inspiration är som bortblåst. Den spolades bort med regnet samtidigt som det är flera måsten i vardagen som tar överhanden just nu. Vi får nycklarna till huset om två veckor och lever i ett ständigt flyttkaos, men det är underbart på ett sätt med då vi håller på avsluta kapitlet "bo i lägenhet". Jag gillar verkligen var vi bort just nu och kommer ta med mig så bra minnen. Nu ska vi skapa ett hem i vårt nya hus och jag har en hel del DIY jag vill göra. Så det kommer komma en hel del framöver utöver badrumsrenoveringen, fix av sovrum och vardagsrum.

Inköpsupdate: badkaret fick vi i torsdags men de hade skickat fel längd, så vi måste fixa det med mail osv så vi får det vi beställt. Vi ska beställa kakel och klinker (förmodligen ikväll), iiiih!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud vad jag känner igen mig. Vi har precis flyttat (med en 8månaders) och det är verkligen kaos. Fortfarande flyttlådor och möbler saknas och ja.. Har också mycket diy jag vill göra men tyvärr är det längre ner på to-do listan XD

nouw.com/emelivet
happyM
happyM,

Åhhh jag ser så mycket fram emot att få hänga med i er flytt ❤️ Stor kram finis ❤️

nouw.com/happym