Firade husköpet

Vardag

Igår skrev vi som sagt kontrakt för vår HUS! Helt galet och jag längtar ihjäl mig. Så igår firade vi ordentligt när Mel väl somnat.

Mamma kom förbi efter jobbet och lämnade blommor och sa grattis till huset. Så himla gulligt och jag älskar ju blommor och buketter.

När jag la Mel för natten åkte Olov för att hämta upp mat vi beställt - högrevsburgare från Pelles. De är seriöst godaste hamburgarna jag ätit ute. Jag tog med tryffelmayo och den var riktigt god. Sedan till efterrätt gjorde vi charkbricka och poppade prosecco.

Som sagt, riktigt gott och allt som kan firas ska firas. Vi firade faktiskt lite i söndags med då vi vunnit budgivningen men vågade inte ropa hej innan vi hade skrivit kontraktet. Vi får tillgång i slutet av oktober så nu ska det börja sorteras, rensas och packas här hemma och jag är så taggad!

IDAG - vi har varit ut på en prommis, min pappa kom förbi en snabbis och min bror var förbi en sväng. Älskar såna stunder! Har alltid varit nära min familj och älskar att ses men sen M kom uppskattar jag besöken så mycket mer. Just nu sover M och jag sitter och äter choklad och dricker vatten. Hungern när man ammar är inte att leka med... Konstant hungrig och nu har jag inte en bebis i magen som begränsar hur mycket som går att äta.

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer