First autumn challenge

Allmänt , Tips
Hösten är verkligen en av mina favoritårstider då det är okej att dricka flera koppar te, ta på sig den där stora stickade tröjan och bars mysa runt hemma. Så här kommer mina bästa tips för att få en underbar höst.

I. Se till så du har en härlig halsduk, en mysig stickad tröja och ett par tjocksockar. Det är en riktigt bra början för de kallare och ruggigare dygnen under hösten.

II. Hitta ett gott te och en bra honung. Mitt favoritte är chaiteerna men bästa av allt är ändå att göra en chailatte!

III. Ljus och en brasa gör så mycket för stämningen. Hemma har vi ingen kamin men att tända massor med ljus är så härligt när det blir mörkare ute.

IV. Ta hand om dig själv. Hösten kan vara en jobbig årstid då det blir mörkt och höstdeppen är ett faktum. Därför är det så viktigt att ta hand om sig själv. Känn vad du behöver och gör det! Det kan vara allt i från en långdusch och ansiktsmask till en kväll i sängen med en ljudbok. Lyssna på din kropp och ta hand om dig själv!

V. Vad är en höst utan serier? Hitta en eller några som du tycker om. Det är skönt att ha en egen serie men att ha en gemensam med sin respektive är så mysigt och det blir lite av en rutin att man ser något avsnitt innan läggdags.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Delila,
Myyysiga tips!
Delilicious.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Så himla bra tips!! <3
nouw.com/matildaberlin