Fisketur, panik och siesta

Resor
Vilken lördag det har varit. Vi skulle egentligen ut på en fisketur igår men då vädret var så dåligt blev den flyttad till idag. Så imorse 04.15 blev vi upphämtade på hotellet. Det var fortfarande kolsvart ute då solen inte går upp förrän 07 här nere när vi klev på båten.
Vi åkte ut på havet, utan flytvästar i ett mörker jag helst ville slippa. Jag hatar mörkt vatten och vara ute på ett hav, utan flytväst och med vågor som var ganska stora under en natthimmel var bland det vidrigaste och hemskaste jag någonsin gjort. Trodde jag skulle dö ett tag och ville bara därifrån med. Jag satt och hade panik och när solen väl började gå upp överväldigade min sjösjuka mig.
Olov fick iallafall på två mindre tonfiskar så det var kul att han fick fisk, medan jag satt längst fram och försökte må mindre illa.
Så här satt jag mest hela turen, spydde och sedan var det bara att sitta där, kolla på horisonten och spana efter flygfisk.
När vi väl var tillbaka i land blev vi skjutsade tillbaka till hotellet, lagom tillbaka till att hinna äta frukost innan den stängde. Vi var tillbaka vid 9.30 och hade hela dagen framför oss än fast vi redan varit vaken många timmar.
Efter frukosten blev det strandläge och havet var väldigt skönt jämfört med poolen. Vi låg där några timmar innan jag kände mig halvhängig så vi gick till rummet, powernapade, åt lunch, tillbaka till rummet för ännu en powernap.

Sedan jag vaknade har jag legat här, vilat, njutit och snabbdoppat mig. Poolerna är hemskt kalla så det är nästan en pina att doppa sig än fast man behöver svalka sig.

NU - äta en wrap, fixa oss och kanske gå ner till baren och sätta oss där. Vi tänkte se sista F1 träningen innan middag och sen ikväll ska vi se kvalet.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Du ser verklgien ut att ta vara på varje dag, underbart! Så härligt att bara ligga sådär och doppa sig mellan varven. Hoppas du har en fantastisk resa! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
fridachristinas
fridachristinas,
Åh förstår så väl paniken, hade känt exakt likadant! Tur att resten utav dagen lät riktigt behaglig. Kram på dig finaste du <3
nouw.com/fridachristinas
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Hade också haft panik över att vara ute där i mörkret 😉 men annars ser det härlig ut!
nouw.com/emelieanderssoon