Five things challenge

Jag blev taggad av @Fridaann att göra "5 things challenge". Som går ut på att man ska skriva ner sina 5 bästa saker i livet.


1. Utan tvekan min familj. De har alltid funnits där och stöttat i vått och torrt. Det är nu sedan jag flyttat som jag insett hur mycket de egentligen betyder. Mamma som alltid finns där som jag kan berätta allt för och pappa som är klippan i stormen och lugnet sig själv. Sedan har jag mina underbara småbröder som inte är så små längre då jag är minst nu (trots att jag är äldst). De kommer jag alltid finnas för och gå genom eld och vatten för.

Under familj räknar jag även in min underbara släkt som är helt fantastiska. De är min andra familj och kommer alltid vara det.


2. Olov. My partner in everything. Jag har turen att han är min andra halva, bästa vän och den jag älskar till månen och flera ljusår längre än så. Att få dela vardagen med dig och se saker och livet från ditt perspektiv är både intressant och en tankeställare för mig då det finns flera olika sätt att se på saker och livet.


3. Träning och sport. Jag har sportat i hela livet och tränat på ett eller annat sätt. Det är utmanande och kul samtidigt som man får göra något med andra och vara ett lag som jobbar mot samma mål. Nu är det mer träning på gym som gäller men det är så skönt att få komma iväg och se hur häftig kroppen kan vara och hur stark den är.


4. Vänner. Sedan jag började plugga här har jag fått en helt annan vänskapskrets vilket är kul då vi har liknande intressen och jag vet inte vad jag skulle göra utan Amanda, Linnea, mina fixare, robotare, klasskompisar och mina andra vänner.


5. Resa. Jag älskar att resa och det har blivit ganska mycket ändå genom åren och jag skulle lätt kunna bo ett år utomlands och jobba medan och upptäcka landet samtidigt. Att få komma iväg och ta del av andra kulturer och göra kullerbyttor om alla tankar, förväntningar, normer och förutfattade meningar man har. Det är i mötet med omvärlden som vi skapas och lär känna oss själva och det är underbart.


Hade gärna skrivit mer och fått in mat med då jag älskar mat. Men nog om det. Vidare utmanar jag @ebbaaberglund @lamellan @beatricegr och @islu. 

Gillar

Kommentarer