Flyttpackning och moules marinières

Mat, Allmänt

Efter en skön sovmorgon åkte vi ut till storheden för att kolla om det fanns en grå kappa på Top Store och sedan handla middag på Ica Maxi. Kappan fanns inte och väl på Maxi så blev det att vi köpte ett nät med blåmusslor. När vi kom hem röjde vi lite och packade tre flyttlådor med saker som förmodligen inte behövs. O ska ju ändå bo här i nästan tre månader till. Men lite packade vi ner och det ska med hem imorgon.

Efter allt röjande fixade vi så det gick att sitta vid matbordet och laga mat i köket och väntade sedan i nån timme för att få börja med maten. Men det var sååå värt väntan och det blev riktigt gott. Blåmusslor i vitt vin och grädde med bröd och samma vita vin i glasen. Det blev vår tredje dejt som gifta och på distansförhållande. Vi försöker få in en varje helg/gång vi ses. Väldigt uppskattat från min sida och vi har alltid så mycket att prata om när det går 2-4 veckor mellan gångerna vi ses.

Nu ska vi ha en lugn kväll och ta vara på sista tiden innan jag åker hem imorgon vid lunch. Men först ska jag förbi cervera och köpa något då jag hittade ett tillgodokvitto med pengar kvar på. Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Men åh, så mysig middag!
angelicawahlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen! Så himla mysigt!
nouw.com/emmeliesehlin