För det är ingen vanlig dag

Allmänt

Torsdag idag och det skulle kunna vara vilken dag som helst men det är det inte. Idag för 23 år sedan föddes han som skulle bli min man och andra halva. Det känns konstigt att jag inte är i Luleå idag med honom men imorgon 15.30 efter jobbet så gasar jag. Då är det inget som kan stoppa mig och som jag längtar.

Igår på sms:

Jag: sista tiden som 22åring, hur känns det?

Olov: Känns ganska bra förutom att det blir en annorlunda födelsedag då ingen är här.

Mitt hjärta brast lite här men tydligen så gjorde det inget då jag åker upp imorgon och stannar till söndag. Som jag ska njuta. Så idag skålar vi för denna snygging som är allt och lite till.

En bild från när han kollade igenom hela skafferiet för han hade en flickvän som hade PMS och inte visste vad hon var sugen på och jag går in i köket och hittar honom såhär. HUUUUR UNDERBART?!

När jag slutade idag så pratade vi i telefon och jag velade lite om jag skulle på spinningen ikväll då min handled inte riktigt hängde med igår och då var det bara 30 min och idag 45 min. Får till svar att jag skulle se det som min födelsedagspresent till honom... Utan det i åtanke så kommer jag köra spinning då jag inte kommer träna förrän måndag isåfall. Så nu försöker jag smälta middagen så bra som går då jag alltid upplever en spykänsla nästan alla spinning pass oberoende på när jag ätit... Men som jag nämnt innan är det inget jämfört med cykelintervaller med Paula.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men vilket inlägg, käääärlek! Älskar hans t-shirt haha! Måste köpa en sån till min framtida man. Hoppas ni får mysa snart♥️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh va kul!! Haha ja den tröjan är grym och bästa är att det inte ens är jag som köpt den!! Tycker den är ett måste😘 ja, snart så! Kram finaste❤
nouw.com/emmeliesehlin