För idag är ingen vanlig dag

Imorse när vi vaknade var det ingen vanlig dag, närmare bestämt min älskade mans födelsedag. Så vi 06.30 när M vaknade (så skönt med sovmorogn) klev vi upp, lekte lite på golvet innan vi fixade fram frukost i form av smörgåstårta från Lundbergs. Är det något som är obligatoriskt när Olov fyller år är det smörgåstårta från Lundbergs. Sedan vid halvåtta smög vi in i sovrummet och sjöng för vår älskade pappa och man. Tänk att vi båda fick fira våra 25-årsdagar som föräldrar. M var ju beräknad 10 dagar efter min födelsedan men kom 8 dagar innan min.

Efter frukost var det naptime för M så vi fixade det sista fikat som skulle bakas, städade och packade väskorna för babysimmet. När vi kom hem igen blev det en snabb lunch innan vi började duka fram för fika och det blev så lyckat. Olovs familj kom + min mamma då resten av min familj var och jagade. Det blev så mysigt och fikat blev en hit än fast vi gjorde det lite annorlunda.

Olov ville inte ha något jättesött fika så jag fick idén att göra scones i muffinsformar med marmelad och ost till, kolasnittar, en cheesecake med kolasåsdoppade popcorn, strasskakor och sockerkaka med rabarber. Så himla gott!

Världens bästa man och pappa. Som vi älskar han<3

NU - M sover så vi ska äta smörgåstårta till middag framför hockeyn och ha en myskväll.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vilken god frukost! 😍 och en massa annat gott! ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
linndossing
linndossing,

Stort grattis i efterskott 😍

nouw.com/linndossing
artibus
artibus,

Åh vad mysigt!! Grattis i efterskott <3

nouw.com/artibus
happyM
happyM,

Åhhh stort grattis i efterskott ❤️ Kram

nouw.com/happym