För jag är så jävla stolt

Allmänt

Jag har ingen aning var jag ska börja, men jag vet att jag är så jävla stolt. Min man, som jag varit tillsammans med sedan jul 2011 ska alltså ta examen. Han är en av några enstaka från klassen som kommer gå ut i tid till sommaren. Men innan dess är det avslutningamiddag och ceremoni. Om en vecka åker jag upp till Luleå med mamma för att gå på det och vid denna tid en vecka framåt är vi nog framme. Jag har skickat klänningar fram och tillbaka men jag tror jag hittat en jag gillar som är påväg. Detta blir även första tillställningen jag går på som som fru Sehlin. Jag trycker fortfarande det känns konstigt att det står Emmelie Sehlin och inte Emmelie Hellström, mitt nya namn är så kort... Så jag kände att jag ville ha en klänning som var lite wifey (enligt mig) då det är min nya roll och identitet typ? Har fortfarande en liten identitetskris med mitt nya efternamn.. känns lite som en omstart på något sätt. Eller bara början på resten av mitt liv.

Han är verkligen något extra och när han väl påbörjat något så slutför han det, i motsats till mig... ibland kan det vara lite frustrerande då jag är så himla dålig på det men det är en av sakerna jag älskar med honom.

Så just nu är mitt liv bara planerat fram till sommaren, sen har jag ingen aning om vad som händer. Lite läskigt men ändå härligt då det kan sluta var som helst, men jag ser fram emot det. Först ska jag bo i Italien några månader och lära mig dricka rödvin och göra egen pasta.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! STORT GRATTIS till honom! Förstår verkligen att du är stolt! Och så himla fina ni e tillsammans <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla! Ja, känns skönt att han går ut i tid och han är så duktig! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Grattis till honom <33
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack finis<3
nouw.com/emmeliesehlin
Emma Engström,
MASSA grattis till honom verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla du!<3
nouw.com/emmeliesehlin