För nu är det din tur

Allmänt

Veckan som jag länge längtat efter är äntligen här. Tiden bara springer iväg vilket är skönt då det blir närmare och närmare tills vi äntligen bör tillsammans igen. Denna tid är bara en transportsträcka. För mig att jobba, tjäna pengar och spara medan du ska plugga klart för att kunna göra exjobbet. Snart flyttar vi till Italien.

Bild från min avslutningamiddag i januari.

Denna vecka är ganska lik mina andra veckor, men den är utfylld med roligheter jag ser framemot. Så här ser min vecka ut:

MÅNDAG - jobb till 16.45 med bland annat APT. Har sedan bokat in ett corepass på 30 min, det är inte för ansträngande för min förkylning så jag kör på med lättare pass.

TISDAG - jobb till 16.45 för att sedan gå på ryggfokus. Det är ett pass som mamma brukar gå på och det är kul att göra tillsammans.

ONSDAG - öppning och slutar 14 + att jag har planering. Sedan ska jag packa inför Luleå och sedan gå på ännu ett corepass.

TORSDAG - direkt efter jobbet plockar jag upp mamma i stan för att sedan åka mot Luleå. Som jag längtat och det ska bli skönt att inte köra hela vägen helt själv.

FREDAG - semesterdag för min del och jag längtar efter att få vakna upp i Luleå med min andra halva. Det blir en mysig dag för att sedan fixa oss och gå på avslutningsceremoni för O.

LÖRDAG - avslutningamiddag med hela O's klass och vi får klä upp oss lite. Det ska bli så mysigt och jag är så himla stolt över han!

SÖNDAG - förmodligen blir det en lugn och skön morgon innan vi packar ihop och åker hem mot Övik. Sedan dröjer det fram tills helgen innan jul innan jag åker upp och hämtar O för jul. Men det kommer gå snabbt.

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
Men wow vilken spännande vecka! 😃
nouw.com/sofieevelina
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen! Längtar till helgen!
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så fina ni är <3 Och helgen låter fantastisk!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack men ska du säga<3 Ja, jag längtar sååå mycket nu!
nouw.com/emmeliesehlin
Matilda Berlin,
Det är verkligen så sjukt spännande med Italien!! Ska bli så himla kul att följa!! <3
matildaberlin.se