Första alla♡dag som fru och gråtkalas

Allmänt , Drömmar

Idag är det ju alla ♡ dag och jag tror inte att någon hade missat det. Och det är nog en dag med blandade känslor beroende på var man är i livet. För mig är det första alla ♡ dag som fru och dessutom ifrån min man. Han är i Italien och pluggar för fullt. Fick ett gulligt sms imorse av honom och tänkte sedan ringa han.

Så jag kom hem från jobbet och mamma sa att jag skulle kolla på mitt rum. Väl där hittade jag en inslagen bukett med blommor och fick veta att det var från min man. Alltså hur gulligt? Alla mina känslor bubblade upp och jag började tokgrina av lycka, överraskning och kärlek.

Så jag ringde upp honom direkt och sa att jag börjar grina, vilket gjorde han orolig tills jag sa att det var för blommorna. Tydligen förtjänade jag det och jag är så lycklig lottad!

Nu ska jag ta en lugn kväll och lägga fokus på mig (som jag hade tänkt att denna dag skulle bli med tanke på att vi är isär). Så det kanske blir en dusch, raka benen och lägga ansiktsmask osv.

Hur gör ni idag/ikväll?

Gillar

Kommentarer

Sverige_influencer
Sverige_influencer,
USCh låter jobbigt att vara ifrån en man älskar denna dagen men jösses vilken snygg bukett
nouw.com/sverige_influencer
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va gulligt & omtänksam av han att skicka denna snygga bukett till dig.
nouw.com/jagochminahjärtan
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltåsåhhh! hur j*kla fin är han inte?? Det betyder ju verkligen så sjukt mycket att få ett blombud. Dröm ju!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Ååh, hur fint var inte det då! Så fint med blombud. ❤️
nouw.com/joywesterberg