Första besöket & strandoskulden

7D, Allmänt
I morse svängde jag ihop en sockerkaka med kardemumma till fika. Sedan vid 11 kom farmor och farfar och hälsade på. Så himla mysigt och äntligen fick vi till det. När de sedan hade åkt hade vi fixat lunch att ta med så vi åkte ut till havet och på oss på en strand, åt lunch och myste.
Jag gjorde en @Matildaberlin och somnade i solen en stund. Håller om att det riktigt skönt och jag behövde lite avslappning med vågorna som bakgrundsljud. När vi sedan kom hem blev det mer fika då Olovs mormor och morfar kom förbi på kaffe. De bor granne med oss och hade inte heller varit hit, så med nybakat fika blev det perfekt. Resten av eftermiddagen har vi tagit de lugnt och bara varit. Det har varit mycket i veckan mentalt för min del så lite lugn och ro är ett måste för att orka.
Då det inte varit så varm var det första stranddagen för min del men nu så är den oskulden tagen för i år. Jag hoppas på några fler såna här dagar då det egentligen inte var supervarmt. De blåste en del så det blev halvkallt emellanåt men jag ska inte klaga. Jag fick min nap i solen bredvid den jag älskar mest.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilken fantastisk dag du verkar ha haft med fika och massa solning! Det är så underbart att få somna i solen sådär, mer avslappnad än så är svårt att uppnå. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr