Första dagen i Rom

ITALIEN, 7D
Igår anlände jag äntligen i Rom och det första jag gjorde var att köpa biljetterna hem, haha. Det blir dyrare ju närmare avresedagen man kommer så jag passade på att köpa dem nu för 20€ billigare. Helt klart värt det. Sedan letade jag upp hotellet, hämtade ut nycklarna och gick ut.

Det började regna ganska direkt och jag hittade en irländsk pub som jag satte mig på. Det kändes konstigt att inte dricka öl där men jag tycker verkligen inte om öl... så jag fördrev några timmar där med fix av bilder och lite mat och dryck. När klockan närmade sig 15 gick jag trots lite regn men ganska snabbt sprack det upp och blev riktigt varmt. Jag hittade lite vattenpölar art fota i och fick även med mig flera andra som inspirerades av det. Riktigt kul och jag satt säkert i 10 min och väntade på en bild... tillslut fick jag den, gick sedan sakta hemåt, köpte en gelato och väntade sedan på resten av mitt sällskap för att gå ut och äta middag.

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så stilig bilde!
nouw.com/arielc
FridaochTove
FridaochTove,
Så fin bild! Hoppas det är uppehåll för dig imorgon! Låter som en rätt trevligt dag endå!
nouw.com/fridaochtove
happyM
happyM,
Haha åh, men så himla smart att vara snabb med att handla dem! Då har man ju mer pengar över till shopping/äventyr hihi, kram <3
nouw.com/happym
IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Åhh vad mysigt. Kram <3
nouw.com/idatofsmes
janielindahl
janielindahl,
Fotot i vattenpölen, så simpelt men ändå så vackert ❤️ Att få avsluta dagen med gelato och sen middag låter alldeles fantastiskt - kan bara tänka mig vad mysigt det måste ha varit i verkligheten ❤️ Glad valborg Emmelie.
nouw.com/janielindahl
malinkirstine
malinkirstine,
Rom verkar vara en SÅ vacker stad! Kram
nouw.com/malinkirstine
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Wow vilnen härlig upplevelse du är med om 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru