Första plagget till BB-väskan

Collaboration

I samarbete med Hunkemöller

Nu när jag är höggravid, det mesta tungt och obekvämt så är sköna kläder och underkläder ett måste. På senaste tiden har jag bott i tights och pyjamas, men nu har jag en ny favorit som jag kommer användas flitigt fram tills förlossningen men som kommer vara nästa ännu bättre efter. Nämligen min nya morgonrock i sammet från hunkemöller (som det dessutom är 20% på just nu).

Jag har mer eller mindre alltid varit en pyjamasmänniska och så fort jag kommer innanför dörren hemma är det av med sockorna och på med bekväma kläder. Det har oftast varit mjukiskläder men för tillfället bor jag i tights och skönare bh:ar. Dels för att det är skönt, men största delen är ändå för att inget annat passar eller är bekvämt. Men i skrivande stund sitter jag med min nya favorit slingrad runt kroppen och myser i soffan.

Jag älskar att färgen är murrigt grön och kvaliteten är i sammet (men hur snygg är inte den vinröda? Hade så svårt att välja). Känslan i den är som när man köpt en riktigt skön hoodie som är mjuk och gosig på insidan, men denna är snäppet skönare och helt perfekt. Verkligen vad som behövdes just nu och jag kommer använda den som både morgonrock och kofta.

Sedan när lilla skruttis kommer är hud mot hud en viktig del första tiden och hur mysigt kommer det inte vara med en bebis på bröstet? Han är dessutom van mina hjärtslag så då är det perfekt med kläder som går att öppna lätt och kunna ligga hud mot hud. Så denna morgonrock kommer faktiskt packas ner i min BB-väska när det är dags, för fram tills dess kommer jag bo i den.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh som gravid så är det så underbart med sköna kläder så kan förstå att den där är en favorit. Den var så snygg och såg så skön ut! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Alltså åh så underbart!!!!😍😍
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men gud så mysig den såg ut!! Kram
nouw.com/linndossing