Fortsätta bygga, bit för bit

Vardag, Universitet

De senaste två veckorna har varit riktigt härliga då jag äntligen haft mer tid för att bygga på vårt förhållande. Inte för att det är dåligt eller något sånt, men träffas man 1-2 kvällar i veckan så tar det ganska mycket av en att försöka hitta mer tid mellan allt som ska göras för att hinna umgås. Men, som sagt har senaste veckorna varit bättre och det känns som att hela jag är lite lugnare i själen. Det är han som är min trygga klippa och jag behöver mer av det.

Idag blev det en sovmorgon och även fast jag sovit ca 8h var jag hur trött som helst ändå. Antar att det har med pollenmedicinen att göra då det förra veckan var världens utbrott och jag ville plocka ut mina ögon och gnugga med en rotborste bakom dem. Men det är bättre nu och jag kör på tabletter och nässpray, ögondroppar när det behövs.

Men idag är en dag då jag ska lägga allt mitt fokus på plugg. Det brukar gå sådär men det är ett måste nu sista veckan. Jag vill få denna kurs klar och jag hoppas jag jobbar bättre under press, nu när det verkligen måste bli klart. Det är iallafall en intressant kurs och som jag själv valt. Känner nu i efterhand att det hade varit sjukt mycket ifall jag hade läst den andra kursen jag även hade tänkt läsa... Jag var lite för optimistisk i början av detta år. Sedan ikväll ska jag på ett kort möte och sedan grilla och spela kubb och liknande. TAGGA!

Gillar

Kommentarer