Från italien till höggravid

ITALIEN

Ny månad och första mars. När hände det? Detta datum innebär inte bara ny månad utan även BF-månad för skruttis, men det tar vi mer om sen. Förra året detta datum hade jag precis slutat mitt jobb och jag och mamma satte oss på flygen som skulle ta oss till Italien och min kärlek.

Det var tre flygresor som väntade och på sista flyget till Venedig var det en riktigt härlig känsla i kroppen. Jag skulle nu bo i Italien i 3 månader utan något egentligt att göra. Bara bo där med min man som gjorde klart sitt exjobb på sin civilingenjörsutbildning.

Dagen efter vaknade vi till denna utsikt och hade all tid i världen för att upptäcka min nya hemstad och sedan ta tåget till Venedig 25 min bort.

Så nu framöver tänkte jag dela med mig av lite bilder ifrån Italien som en liten throw back men oxå för det är underbaraste landet jag varit i och saknaden är väldigt stor. Men det känns skönt att det inte är i år vi är där då det är Coronavirus där nu och en man i staden vi bodde i har dött.

Och hur mycket händer inte på ett år? Vi har flyttade in i en ny lägenhet direkt när vi kom hem från Italien, jag fick nytt jobb, O fick jobb direkt, jag blev gravid och vi var iväg till Cypern en vecka under hösten. Sedan dess har livet bara rullat på, jag blev sjukskriven efter halva graviditeten och nu är jag höggravid och ready to pop. Vilket år!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh tiden går verkligen så fort. Stort lycka till med allt <3
nouw.com/malinhardstahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Ja jäklar vilket år vännen, måste verkligen varit magiskt att bo i Italien sådär! Ser verkligen fram emot en liten throw back från tiden där, kram hjärtat! <3
nouw.com/lillymihlte
isabylund
isabylund,
Åh ja, gärna massa rese-throwbacks så vi får drömma oss iväg 😉 Har verkligen hänt mycket för dig detta år, häftigt!!
nouw.com/isabylund
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att kolla tillbaka! Älskar det <3
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Vilket år hördu!! Kram
nouw.com/linndossing