Fredag, helg och full rulle

Vardag

Imorse började jag dagen med en sovmorgon men trots de så är kroppen i ställe på att vakna vid 6-7. Så strax efter sju gick jag upp, gjorde lite frukost och åt några kiwi då de var riktigt goda. Åkte på jobbet och när jag sedan slutade blev det en vända på stan utan att hitta de jag letade efter... väl hemma åt jag mellis och vilade en stund innan O kom hem. Vi gjorde oss klara, köpte med oss mat och åkte till svärisarna.

Vi håller på småfixa inför examensmiddagen imorgon då vi blir 25 personer, men vi ska göra vår del imorgon så de blir så fräscht som möjligt. Det blev även en sväng ner på lägdorna för att plocka hallon så nu har jag med mig en liten burk med mig hem + min halva subwaymacka till kvällsfika. Mums! Så nu ska vi mysa ner oss i soffan då det blir en riktigt lång och händelserik dag imorgon.

Hoppas ni fått en bra start på helgen för det här jag. Så nu tar vi vara på varje minut och njuter lite extra, berätta för de du tycker om att du gör de och uppskatta dina nära lite extra mycket.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh kiwi herregud så längesedan man åt det, Daniel är allergisk så blir aldrig att man köper. Ska jag köpa någon och unna mig själv äter jag sällan upp dom haha! <3
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh herregud vad Kiwi är gott, en favorit här hemma helt klart! Alltså finns det något godare i fruktväg än hallon och kiwi? Lät som en helt underbar kvällsmål! Låter som att det kommer bli en fantastiskt dag idag! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men mums vad gott med hallon, älskar! <3
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Mums! Så gott med kiwi! Kram
nouw.com/malinkirstine