Fredag & tacksamhetslista

7D
Äntligen fredag. Jag har längtat efter helg då jag känt mig utmattad och helt slut i kroppen sen i tisdags. Men nu är det fredag och jag har 7h att jobba innan jag tar helg. Min fredagsfeeling har inte infunnit sig än men jag fick en riktigt mysig start på morgonen. Tog en varm dusch, flätade håret, gjorde en ordentlig frukost med äggröra, toast och juice för att sedan pussa O hejdå innan han åkte på jobbet. Hann även se lite Gossip Girl som jag börjat se om så jag är redo för dagen. Men först en tacksamhetslista för att kicka igång helgen på bästa sätt.

Saker jag är tacksam för 

▪︎att min kropp är helt fantastisk och som funkar. Det är alla våra kroppar och vi måste ta hand om den så vi orkar det vi vill göra.

▪︎att jag har möjligheten att kunna jaga och få vara i naturen en hel förmiddag/dag. Att jag dessutom kommer sitta med pappa och ha mysigaste matsäcken gör inte saken sämre.

▪︎min familj. Jag pratar oftast med mamma och pappa dagligen och ibland med farmor. Det är så mysigt att kunna prata om allt och inget när man inte bor kvar hemma.

▪︎min underbara man. Han finns där i vått och torrt och ibland undrar jag hur han orkar med mig. Igår när jag fick ett meltdown kom han till sängen, gav mig massa kramar som jag behövde men inte riktigt ville ha. Han som ger mig det jag behöver.

▪︎att jag börjat äta frukost. Jag har aldrig varit en frukostmänniska men jag kan inte leva utan det just nu. Imorse blev det äggröra och en toast med aioli. Har ni inte testar göra toast med ost och aioli så måste ni testa det!

Vad är ni tacksamma för denna vecka?

#bestofnouw

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

saraboman
saraboman,
Fredagar är bäst!!!☺️ Trevlig helg!
nouw.com/saraboman
sweetwords
sweetwords,
Oh gott med roast
nouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Fredagar är så underbara för då vet man att det snart är helg vilket jag älskar. Så mycket underbart du har att vara tacksam över vännen! Jag är tacksam över att äntligen få ha min sambo hemma efter den tuffa veckan. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Helgen är verkligen fantastisk, det är en speciell känsla ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh den frukosten lät som något för mig, måste prova! 💞 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte