Fredagkväll med utsikt

7D, Tips
Igår fick jag den myskväll jag ville ha, men den blev helt klart annorlunda. När vi hade valt film och skulle poppa popcorn så kläckte jag ur mig att "ska vi inte gå uppför hoppbacken och äta popcorn där?". Och så blev det. Vi packade med de vi ville ha, jag tog kameran och så gick vi.
Det finns trappor på sidan av den så vi gick uppför dem och de var ju inte de lättaste. Branta trappsteg, jag höjdrädd och det var nog lätt över 200 trappsteg. Men jag har en tendens att komma på saker vi kan göra och alla har något med att bestiga berg eller gå uppför trappor haha.
Men väl uppe var det riktigt härligt. Vi öppnade popcornen, satte oss på en bänk och njöt av utsikten. Jag testade även mitt objektiv lite. Det blev helt klart lyckat och påvägen hem köpte vi med oss en lyxshake från Max som var underbart god. Sedan kröp vi ner i soffan framför filmen vi startat och såg den klart. Det blev inte direkt en tidig kväll men oj så mysig den blev.
Så åker ni till Övik så gå upp dit! Ni kommer inte ångra er!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Nej men vilken mysig ide, som taget ur en film ju!? Börjar genast fundera på om det ligger någon liknande plats här haha, får klura lite på den! 😉
Ha en fantastisk lördag fina du!
Kram <3
nouw.com/myjjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså hur jäkla magiskt!! Den dagen jag komemr och hälsar på är ju det där ett ritkigt MÅSTE!! Hihi! kram finaste hjärtat!! <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men wow vad fint! Underbar idé ju, det är dom minnena man håller hårt om! Kram
nouw.com/linndossing