Fredagsfeels

Allmänt , Foto

Äntligen fredag och som jag har längtat! Så för att få den bästa fredagskänsla så blev det en lång dusch efter spinningen. Rakade benen, smörjde in dem och tog sedan på mig denna goding till parfym. Den luktar rikrigt gott och nu luktar hela mitt täcke sååå gott. Så underbart!! 

Klockan är just nu 12 och om 3,5 timme tar jag helg och åker till Luleå för en helg med min man. Jag har jobbat i två veckor nu och vi har bara sms:at, snapat och pratat lite av och till. Nu är det nära och jag ska köpa med mig lite smått och gott och lyssna på poddar eller ljudbok på vägen. Har inte bestämt mig helt vad de blir än men något av det.

Så nu ska jag jobba sista timmarna (tidsinställda inlägg är ju bland det bästa som finns?!) innan jag checkar ut helt. Bjuder på dessa bilder då det trots allt är fredag och även mitt favoritfilter på snap. Jag ska även fundera ut var vi ska äta imorgon då det är jag som bjuder men jag vet inte helt vad jag är sugen på... är lite sugen på testa Public. Vi får se vad de blir men först måste jag välja var i Umeå jag ska äta middag...

Gillar

Kommentarer

Therese,
Så fina bilder!
www.theresemolander.se