Fredagsfys före fredagsmys

7D, Mat
Äntligen tar jag helg. Det har varit en kaosvecka för min del då den började väldigt skakigt. Jag kom på jobbet och ville hem efter en halvtimme. Det var kaos och det värsta jag vet är när barnen hånar oss vuxna. Och ja, det händer dagligen just nu. Men jag lät inte de ta över och resten av veckan har blivit bättre och bättre trots att det är tuffare ibland, men jag älskar utmaningar och att förmodligen kunna göra en skillnad i framtiden.
Så idag efter jobbet hade jag planerat för att springa hem då jag inte tränat på länge. Så när jag slutade satte jag på ett sommarprat och i uppförsbacken lyssnade jag på riktig peppmusik. Så jag sprang 3,7 km och det kändes så skönt efter. Dock var det mindre kul att komma hem utan att middag var påtänkt så jag duschade och vi gick ner på stan och handlade och köpte med oss thaibox. Jag tog en med kyckling och jordnötssås som jag fastnat för + att vi köpte med vårrullar. Mums! Det är så enkelt (och farligt) att bo i stan när det gäller att köpa mat. Men som jag skrev i mitt förra inlägg om att bli miljonär så vill jag spara så mycket som möjligt = äta ute inte är så bra. Men man måste leva med. Så det är en balansgång.
Så nu sitter vi och kollar på F1 träningen från tidigare idag och ska ha en lugn och skön kväll med glass framför Tv:n.

Gillar

Kommentarer

Frida,
Gott med thaimat,älskar jordnötssås! Och jag håller med om att man måste få unna sig ibland 😊
fridachristina.com
artibus
artibus,
Härligt! Bra kämpat fina du. Den där maten skulle sitta fint här hemma också! <3
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh du är verkligen grym som kämpar på så mycket och jag är helt säker på att du gör en stor skillnad inför framtiden. Så himla udnerbar som du är, verkligen den perfekta läraren. Åh känner igen det där, det är sååå svårt att hålla sig borta från köpmat och onödiga köp ibland. Det gäller att tänka på sparandet när suget blir för mycket haha. Massa kramar 😊<3
nouw.com/sofialissmyr