Fredagskänslan

Vardag

Godmorgon och godmorgon fredag! Vi har haft en riktigt bra och mysig vecka nu när det varit varmare och sol. Jag älskar det och humöret blir automatiskt bättre så jag hoppas det håller i sig i helgen iallafall. Och på tal om helgen, på söndag är det morsdag vilket blir min första! Så himla häftigt och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag är mamma, men jag älskar det!

Fredgaskänslan idag är ganska bra än fast det blev en ganska tidigt morgon. Vi var vaken runt 06 och då han haft ont i magen sen 03 har jag sovit sådär på morgonsidan som vanligt. Men solen lyser, jag har hunnit städa undan lite tvätt, vattnat alla växter, har en sovande bebis på mig och ser på nyhetsmorgon. Det enda som saknas är en tekopp i handen men den får drickas sedan.

Vi ska sedan ut på stan en sväng och göra några ärenden, gå en promenad och fundera ut fredagsmiddagen. En lugn och mysig fredag helt enkelt.

Han som älskar att kolla på tavlorna så vi ställde oss i soffan och tog en närmare titt på dem♡

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
isabylund
isabylund,
Just det, mors dag! Måste vara sjukt häftigt/konstigt att faktiskt vara någons mamma!??! Haha. Hursomhelst, hoppas ni får en fin helg och att vädret håller i sig <3
nouw.com/isabylund
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men gud vad underbart att det blir din allra första morsdag, det är ju hur fint som helst verkligen! Hoppas den dagen kommer bli helt perfekt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr