Fridayfeels and mood

ITALIEN
Godmorgon fredag! Idag har jag faktiskt fredagsfeeling så jag hoppas vädret kan vara med oss idag med värme och sol. Det gör så himla mycket för humöret och vem vill inte ha en solig dag?

Idag har jag inga speciella planer. Jag hade tänkt åka iväg men skippade det då vi måste posta våra röster för Eu-valet så de hinner fram i tid. Men vi får se, det kan hända att jag åker nånstans ändå, time will tell.

Vi får bara färre och färre dagar kvar och jag vill åka till ställen och göra grejer och helst med O. Men just nu är det så knivigt då han verklifen måste plugga och det är inte säkert vi kan åka nånstans tillsammans i helgen, och jag åker helst inte själv om det inte är Venedig.

Men jag kommer iallafall att möta upp en tjej i Venedig imorgon och se Venedig från ett helt annat perspektiv. Nämligen med en lokalbo som ska visa mig runt och visa "hennes" Venedig långt från alla turister. Om jag längtar? Oh yes!

Så nu ska jag ta mig upp, ta en titt på vädret och försöka komma på vad jag ska göra idag. Jag hade velat köpa en filt så jag kan ligga och läsa i en park, men med så få dagar kvar skippar jag nog det och löser den biten på något annat sätt. Sedan ska jag tänka ut vad vi ska äta till middag och jag har ingen aning just nu... helt slut på idéer så om ni har några tips tar jag gärna emot dem!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Jag håller tummarna på att det blir fint väder, här har det verkligen blivit sommar på riktigt, helt galet. Låter ju superspännande att hon ska visa dig Venedig, hoppas ni får det superskoj! Kram vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linnearosengren
linnearosengren,
Åh va roligt att få se staden från någon annans perspektiv. Du får återkomma med de bästa tipsen! Hoppas du får en fin helg fina du <3
nouw.com/linnearosengren
linndossing
linndossing,
Men mums vad gott!! Hoppas du har en fin helg <3 Kram
nouw.com/linndossing