Full fart hand i hand

Foto, Listor
Ny vecka och jag tycker veckorna bara springer iväg. Har ni oxå den känslan? Det är snart september och älgjakten börjar. Jag har nog längtat sedan i våras och vill ut första bästa jaktdag. Men det är inte förrän nästa vecka.

Måndag: öppning 06 så jag slutar tidigt (och vad hade jag gjort utan tidsinställda inlägg??). Hade tänkt gå förbi gymmet men med min förkylning får det vänta. Har velat äta köttsoppa ett bra tag så jag kanske tar tag i det.

Tisdag: jobb till 16.30 och vi har två inskolningar som lämnas för första gången en vanlig dag. Så vi får se hur tuff dag det blir men med bra väder blir det lite lättare då man kan vara ute.

Onsdag: jobb till 15.45 och om kroppen är bra ska jag försöka ta mig iväg för lite träning.

Torsdag: ännu en 16.30 dag och sedan har vi inget inplanerat så det kanske blir en lugn kväll hemma.

Fredag: jobb till 16 innan jag tar helg. Det känns som vi har något inplanerat då men kommer inte på det nu...

Helgen: vi åker ut i skärgården då vi ska fira morfar som fyllt 70. Så vi åker båt ut på lördagen, äter middag på hotell för att sedan bo i stugor. Sååå mysigt och jag längtar!

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Men gud vad härligt med en båttur och så lite firande på det. Den där helgen lät ju mer än underbar <3 Hoppas förkylningen känns bättre snart ♡
nouw.com/linneahedberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker verkligen det låter supermysigt med skärgården! Hoppas också du blir kvitt den förbaskade frkylningen snart också, det kan ju ta sån tid att bli av med den :'D Kram <3
nouw.com/emmaengstrom