Fulltankad

Allmänt

Som jag har behövt denna helg. Jag känner mig hel igen och jag vet att jag tvekade i torsdags om jag skulle åka upp eller inte. Där och då kändes det som att det var det bästa beslutet men jag är så glad att jag åkte ändå för som jag behövt detta. Ännu en helg med min man som jag fått somnat bredvid och igår var jag ut en sväng och träffade många av mina saknade vänner.

Så denna helg har varit riktigt mysig och jag har knappt velat släppa Olov ur sikte då jag verkligen är i behov av hans närhet. Hålla handen, ligga i hans famn i soffan och allmänt bara nära.

Igår blev det en sväng på stan och jag har nu köpstopp för denna månad då jag håller på spara pengar till en riktigt stor grej som borde vara klar inom de närmsta veckorna. Då ska ni få veta, det kan jag lova! Iallafall, jag hittade äntligen en stickad tröja som inte var allt för dyr och på skoj skulle Olov oxå testa, sagt och gjort slutade det med att vi köpte likadana tröjor. Så nu kommer jag tänka på honom varje gång jag har den på mig + att jag väntar nog ett tag med att sticka en egen nu när jag har en.

Nu ska jag mysa det sista innan vi efter lunch ska börja bege oss hemåt igen och börja ladda upp inför ännu en ny jobbvecka och oktober som kommer imorgon. Så galet!

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Låter som en superbra helg, era tröjor ser så mysiga ut! <3
nouw.com/tessjohans
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså OMG vad söta ni är som har matchande tröjor! Såååå fantastiska <3
nouw.com/matildaberlin