Gamla bilder, storm och inredning

Vinden viner och det knakar i knutarna på huset av och till. Hade jag inte varit van det från mitt barndomshem hade det nog varit lite obehagligt, men det är ganska mysigt. Vi har klass 3 varning just nu och det snöar och blåser för fullt. M sover och jag sitter med en kopp te under filtar i soffan och kurar, kollar på bilder från graviditeten och när M var nykläckt. Har det redan gått 10 månader sedan vi var upp på förlossningen för en koll? Det känns inte så men samtidigt är det så häftigt att se alla utvecklingssteg.

Jag vet inte om jag saknar magen men jag älskade att vara gravid trots alla besvär jag hade och sjukskriven drygt halva graviditeten. Mina hjärtslag var det första han hörde och nu har han knappt ro att sitta hos mig 2 sekunder på en hel dag.

Jag håller på fixa bilder på hallen som är så gott som klar nu så inlägget kommer upp imorgon. Ska även försöka fota sovrummet och därefter vardagsrummet. Jag borde egentligen gå ut och måla lister just nu men vädret känns inte så lockande och min handled skulle behöva lite vila. En till kopp te kanske? Jag tror det och medan ska jag försöka tänka igenom all inredning som ska fixas i alla rum. Det roliga pysslet börjar.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Oh, vi har verkligen storm här men tyvärr ingen snö bara regn 😭 Taggad inför morgondagens inlägg!!! ❤️

nouw.com/beattriicee
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Här hemma snöar de för fullt, riktigt läskigt att bege sig till jobbet idag!! Hoppas att du får en fantastisk dag!

nouw.com/ebbaalexandraa
happyM
happyM,

Åh en till kopp te tycker jag låter perfekt ❤️ Ta hand om dig vännen ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Så himla obehagligt med storm och snö! Va rädda om er ❤️ Kram
nouw.com/linndossing