Gårdagen i bilder

Vardag, Mat

Jag började min söndag med frukost framför tvn med en julfilm på Netflix. Så himla mysigt och jag vill ha fler morgnar som dessa!

Vi fotade sedan half baked bilderna med mini i magen och glassen. Älskar glass och den blev ännu godare då jag tänkte på mini i magen medan jag åt den då den var för han, haha

Under natten hade de kommit en hel del snö och jag skrattade av lycka när vi gick ner på stan för en lunch på Waynes med min andra halva.

Och det blev min favoritmacka som jag skulle kunna äta alla dagar i veckan. Focaccia med kyckling och cashewnötter, MUMS!

När vi kom hem städade vi först tvrummet innan vi skar upp ananas och såg några avsnitt Criminal Minds.

När det var dags för middag gjorde jag en linsgryta med ris och det blev sååå gott. Sedan vi bodde i Italien har jag velat äta linsgryta men har inte kommit mig för det, men igår blev det äntligen. Jag hade i rödlök, morötter, kokosmjölk, tomatkross, vatten, grönsaksbuljong, röda linser och i slutet åkte det i lite blomkål och kikärtor. Kryddorna fick bli vitlökspulver, salt, peppar, vitpeppar och anchochili. Rekommenderas starkt såhär i höstmörkret!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh alltså magen <33 Vad var det för julfilm? Vore kul med lite tips 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh så himla mysig dag, från morgon till kväll! Magen är ju så himla fin! Älskar ideen med glassen hihi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Åh bebis, snö och julfilmer <3
nouw.com/artibus