Gårdagen i bilder

Igår åkte vi ut till havet med min mamma, bror och sambo. Det var hur lugnt och skönt som helst. När vi kom dit var det inga andra där så vi kunde välja var vi ville sitta. Och det har hänt så mycket senaste veckan. Förra tisdagen vågade M äntligen släppa och började gå. Nu springer han nästan fram och det går alldeles för snabbt för att jag ska hinna med. Han var fortfarande min lilla bebis när han kröp men nu känns han så mycket större. Förståelsen är enorm och han har så många ord och försöker säga allt vi säger än fast fisk blir "ditt". Men de mest frekventa orden är kisse, mamma, pappa, titta, tutte, städa, borta (gör han med handen). Igår blev han 1 år och 2 månader och det fanns inget bättre sätt att spendera dagen. Vid havet, lekande med stenar, pinnar, kottar, sand och upptäcka allt som gick att upptäcka. Jag älskar livet genom hans ögon.

Nu jobbar jag kortdag och sedan tar jag helg. Imorgon ska vi grilla surdegspizza och jag är så taggad. Slängde ihop degen igår. Hoppas ni får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vilken mysig dag! Han har blivit såå stor!! Vincent kryper och klättrar på allt men kan ännu inte gå själv, vilket jag kan tycka är lite skönt ibland för som du skriver så känns han fortfarande som min lilla bebis fortfarande. Vad jobbar du med? Hoppas ni får en jättefin fredag!❤

nouw.com/evelinajosefines
Jovana
Jovana,

Sååå duktig M är 🥺 och vilken fin overall!

nouw.com/jovana
carroat
carroat,

Men wow så mysigt! Jag älskar också livet genom mina döttrars liv, så fantastiskt! 🥰

nouw.com/carroat
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hilma
Hilma,

Alltså åååh vad söta bilder! Blev helt kär i första <33 Hoppas du får en bra söndag!

nouw.com/hilma