Gårdagens examensmiddag

Vardag, 7D

Igår hade vi som sagt examensmiddag för min älskade make. Han blev klar civilingenjör på de 5 åren som är planerade men snittet att bli klar på hans utbildning var över 6 år. Så han har gjort det riktigt bra och igår firade vi det med hans släkt och delar av min.

Vi åkte dit tidigt och hjälpte till att fixa fram sittplatser, göra klart maten och sedan göra oss själva klara. Det blev även en sväng ner mot fjärden för att plocka lite vinbär och det där blev enda bilden på mig igår. Så trevligt hade vi de att nästan inga bilder knäpptes.

Älskar shortsen som jag fyndade i Italien. Såå så sköna!
Maten blev riktigt bra med kallskuren kyckling, en somrig sallad och potatissallad. Det var även lite olika röror, kex, ost och bröd till. Och jag kan säga att jag föråt mig på det supergoda brödet.
Till efterrätt blev det marängtårta och kladdkaka med massor med choklad i. Så gott och det var så mysigt att få träffa alla sådär som det blev igår. Helt underbart! När alla sedan hade åkt stannade vi ett tag hos O's föräldrar och badade vildmarksbad och åt kvällsfika innan vi packade ihop våra grejer.
NU - jag sitter och äter egenplockade hallon framför Mamma Mia med regn smattrande mot fönstret. Ska försöka få upp my sleeping beauty så vi kan göra en ordentlig frukost innan vi ska fixa undan alla grejer som är framme just nu.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Woho, Grattis till maken!🥂 Kallskuret är förövrigt bästa maten för ett firande tycker jag, där är alltid något som passar alla, inte sant?😍 Kram!
nouw.com/myjjohansson
linndossing
linndossing,
Men så fantastiskt det ser ut! Stort grattis till maken, så grym han är! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh men gud så grym han är, stort grattis till honom! Vildmakrsbad och fika lät ju helt klart som ett magiskt avslut! Gud vilken underbar dag ni har haft! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr