Gårdagens firande

Vardag, ITALIEN, 7D

Igår hade jag en ganska skön dag hemma då det regnat ganska mycket och regnade hela förmiddagen. Så jag tänkte att jag knäpper en bild i timmen så får vi se vart de landar.

9.00 - hade precis sagt hejdå till O som gick till Universitetet och såg på Youtube // 10.00 - frukost. Jag är ingen frukostmänniska så det blir frukost när jag är hungrig.

11.00 - min rygg är kass och efter mitt ryggskott i december har den varit dålig. Så det blir corepass här hemma och ryggrehab // 12.00 - en välbehövlig dusch för min del med ansiktsskrubb och ansiktskräm. Så skönt!

13.00 - skrivande av blogginlägg och svara på kommentarer. Oftast har jag tidsinställda inlägg med igår blev det inte så. //14.00 - jag gick ut på stan en sväng och strosade runt. Hittade inget speciellt så gick vidare på Pam för att köpa de vi behövde hemma.

15.00 - hemma igen och packade upp varor. Köpte med mig lite fredagsmys, en öl till O och ingredienser för en brunch // 16.00 - O kom hem strax efter 16 och det hade gått väldigt bra för honom och han har mer eller mindre bara simuleringar kvar på sitt exjobb nu. Jag är så galet stolt över honom! Vi tog en aperol spritz och åt chips till det.

17.00 - vi bestämde oss för att gå ut och äta så det blev att sminka sig och klä sig lite bättre (går alltid runt i mjukiskläder hemma) // 18.00 - vi började bli redo för att gå och hade tagit på oss de vi skulle ha och strax innan 19 så gick vi.

19.00 - vi åt mängder av mat då vi tog "all you can eat" för ett fast pris. Det blev sushi i mängder, tartar, soppa, wok etc. Så gott och jag åt så mycket att jag fick ont i magen, men inte lika mycket som sist. Men det är riktigt gott och man vill smaka allt haha!

Så vi satt och åt till 20.30 och var hemma strax innan 21. Sedan såg vi trav, Leksand - Mora medan vi låg i sängen och hade världens matkoma...

Idag blir det inget äventyr för oss då vädret är sådär och ska regna. Det skulle till och med snöa i bergen så denna helg tar vi det lugnt här hemma. Sjukt ändå att säga att Padua är hemma... Men det blir nog en sväng på stan då O kanske ska köpa en jeansjacka och vi skulle även behöva köpa hem lite mer apelsiner. De är de godaste jag ätit!

Gillar

Kommentarer

Bella,
Låter som en bra dag. Är så avis på er. Jätte fina bilder som du tar
belliz.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det var det! Gör något åt det då? tack!
nouw.com/emmeliesehlin
Emma
,
Vad kul med ett sånt här upplägg på inlägget 😊
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad roligt att höra!
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Låter som en riktig mysdag i lagom tempo!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det kan man lugnt säga!
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Älskar upplägget!
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jessiekaos
Jessiekaos,
vilket roligt inlägg, åh så gott med sushi 😃
nouw.com/jessiekaos
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad kul och ja, det var riktigt gott!
nouw.com/emmeliesehlin
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härligt det ser ut , vilken mysig dag ni verkar ha =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja den var verklgien bra! 😊
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Aj med ryggen!! Håller verkligen tummarna för att du slipper ha ont ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh tack snälla!<3
nouw.com/emmeliesehlin
Vilket härligt upplägg på inlägget! Den där maten såg fantastiskt god ut 😃
maddisenj.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad roligt att du tycker det! Maten var riktigt god!
nouw.com/emmeliesehlin
janielindahl
janielindahl,
Underbar dag ni hade ❤️ Älskar upplägget med att ta en bild i timmen och summera på detta vis. Känns nästan som jag var med er till ”All you can eat;en”! Åh, heja din O som snart är färdig med allt plugg, förstår att du är
stolt ❤️ Kram på er!
nouw.com/janielindahl
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen och vad kul att du tycker det! Det var kul att göra men ibland svårt att komma ihåg! Är så himla stolt och nu är det slutspurten! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Emma Engström,
Himla kul att få följa med lite under dagen! Ajaj för ryggskott, har än så länge "peppar peppar", inte fått det någon gång :'D Kram
nouw.com/emmaengstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad kul att höra! Haha ja, det är en pina, var sängliggande i 2 veckor och ryggen låste sig och jag kunde inte ställa mig rakt upp... Hoppas du inte får det! Kram
nouw.com/emmeliesehlin