Glimtar från huset

Foto

Vår soffa är på plats och jag älskar den. Den passar in så bra och nu saknas bara gardinskenorna som ska upp och vårt nya soffbord som är påväg. Längtar tills det kommer!

Och hur underbart är inte eftermiddagsljuset som lyser in uppe? Både väggar och tak är i panel (typiskt 70-tal hehe) och det är lite charmigt och mysigt men jag vet inte helt om jag tycker om det.

Tapeten uppe i badrummet är lite fulsnygg och jag ska behålla den så länge det går men pimpa till med lite detaljer. Elementet och alla trädetaljer ska få nytt liv och det kommer bli pricken över i.

Och tapen i hallen är jag så nöjd över och att jag fick igenom min vilja med den. Fastnade för den direkt och jag fick ha den i hallen medan Olov fick sitt blåa sovrum, bra kompromiss tycker jag!

Och idag blir badrummet heeelt klart då de för tillfället håller på koppla in allt vatten med blandare och toalett. Så snart kommer det (förmodligen) supersnygga detaljbilder från badrummet om jag får till det som jag vill.

  • Postad i: Foto

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,

Soffan såg magisk ut! 😍 Är så spänd på att få se allt!

nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,

Så jäkla roligt att hänga med i renoveringen! Älskar det! <3

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Åh alltså myset när ljuset lyser in sådär, älskar det!! kram ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Vilka fina glimtar ifrån ditt hem, jag älskar ljuset men även tapeterna. Så härligt att du behåller den!! ❤️ Kram finis!

nouw.com/beattriicee