Godaste på länge och mattips

Mat

På senaste tiden har vi blivit så mycket bättre på ta vara på rester och använda oss av det som finns i kylen, frysen och skafferiet. Det är så lätt att slänga ihop en paj på rester från middagar och du har en helt ny rätt på det du redan ätit. Sen har vi inspirerats väldigt mycket av Masterchef. När jag var sjukskriven och var sängliggande blev det en del serier och Masterchef var en av dem. Så det har testats en del här hemma och det är oftast Olov som gör det.

Efter en god middag för ett tag sen vispade Olov ihop suffléer, jag hade gjort chokladbollar och till det blev det glass. Så gott och att göra sufflé var så mycket enklare än vad man tror. Och supergott (men jag kan inte äta ägg nu när jag ammar då M reagerar på det).

Efter ha sett en vlogg med denna oxfilépasta med tryffel köpte jag det som behövdes med istället för oxfilé hade vi picanha i då vi hade en bit över i frysen. Det blev sååå så gott och kommer helt klart göras igen. Vi hade inte fonden med rödvin så vi hade en skvätt vin i istället vilket blev riktigt bra.

Och här kommer en favorit jag nyss upptäckt, nämligen libapizza. Man köper libabröd och gör pizza på och det är inte flottigt, så gott och det går supersnabbt att göra. ÄLSKAR! Så igår när Oskar var här köpte vi ett nytt libabröd och gjorde pizzor. Jag åt två stycken då de är ganska lätta. Och min favorittopping just nu är mozzarella, parmaskinka, machesallad, ärtskott och balsamico sprayad över allt. Ni måste testa!

#bestofnouw

  • Postad i: Mat

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Men GUD va gott det såg ut! Både libapizzan och pastan måste vi testa, såg ju helt fantastiskt ut! 😍
nouw.com/linneahedberg
happyM
happyM,
OMG måste direkt spara receptet på pastan, ser ooooootroligt gott ut!!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
heyagnes
heyagnes,
Libapizza är verkligen såå underskattat!
nouw.com/heyagnes
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh herregud så mycket gott i ett och samma inlägg! Jag som redan var hungrig sen innan blev ju så sjukt sugen nu haha! Superroligt att du kommer med lite tips på vad ni brukar äta, sånt uppskattas alltid. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr