Gör din egna lampa

7D, DIY

Som ni kanske minns skrev jag innan jul att jag hade påbörjat göra en lampa av servetter? Brorsans flickvän hade gjort några och jag blev inspirerad att göra en egen. Så egentligen påbörjade jag det projektet över ett år innan men då testade jag mer bara att vika blommorna. Jag har väldigt lätt att starta upp flera olika projekt (och har alltid varit så) men att slutför dem är inte min starka sida och det kan sluta med att någon annan hjälper mig eller slutför det...

Men nu så har jag faktiskt gjort klart detta projekt som tog en aning längre tid än vad jag hade tänkt. Jag vek mindre blommor vilket resulterade i väldigt många fler blommor som behövde vikas. Men i och med att jag var sjukskriven så hade jag all tid i världen, så det vara nästan bara bra.

Det enda som man behöver är servetter och en rislampa. Jag köpte denna lampa och använde mig av dessa servetter (tips är att köpa en upphängare samtidigt som lampan, för det missade jag helt). Sedan är det bara att bestämma hur man vill vika sina blommor. Jag kollade runt på Pinterest för inspiration och hittade sedan en vikning jag fastnade för. Efter det är det bara att köra igång.

Och här har ni resultatet. Jag är så nöjd över hur den blev och trots att det blev 159 vikta servetter som limmades fast, med blåsor på fingrarna efter limpistolen så var det värt det. Sista kvällen som vi satt och gjorde klart den (ja, min underbara man hjälpte till oxå vilket var så mysigt) satt vi nog 4h och vecklade ut runt 60 blommor som sedan limmades fast.

Jag vet inte hur många timmar vi/jag har lagt ner på den men slutresultatet blev väldigt bra och den passar perfekt i sovrummet. Skenet från den är så mysigt och jag känner mig så nöjd varje gång jag kollar upp på den.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
linndossing
linndossing,
Men WOW vad snygg!! Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack Linn!
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh men alltså gud vad den blev fin! Tycker det är så mycket roligare när man gör saker själv än att köpa! Denna skulle passa perfekt till ett barnrum! Tack för ett grym tips! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack Sofia! Den blev riktigt bra och jag är så nöjd! Det skulle den verklige göra! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
eliningamatilda
eliningamatilda,
Gud vilken fin lampa😍
nouw.com/eliningamatilda