Gravid vecka 36

Hur jag går runt hemma hela tiden atm då inget passar och jag är överdrivet varm

VECKA 36
Det är 34 dagar kvar till BF och 87,9% av graviditeten är avklarade

MITT MÅENDE
Det har varit som vanligt och jag har humöret uppe. Solen senaste dagarna har boostat mitt humör och jag vill ha vår nu. Men längtan efter han kommer mer och mer och jag vill ha han här nu nu nu. Vissa kvällar är jag så rastlös att humöret droppar helt och är i behov av närhet hela tiden.

MIN KROPP
För första gången på 3 månader har jag kunnat gå på några promenader utan smärta och det har gått lite snabbare - inte tempo på 700m på 20 minuter som det har varit. Det har känts bättre och det för att han nu är fixerad och gör bäckenet mer stabilt. Men kroppen känns tyngre, fortfarande svårt att vända mig i sängen och behöver oftast O's hjälp att vända mig. Tror jag aldrig varit så varm och svettats så mycket som jag gör nu och sova är så oskönt både värmemässigt och att inget är bekvämt. Nu när han rör sig så ilar det mellan benen och det är nästan att man hoppas till eller kippar efter andan för det blir så plötsligt och oskönt.

BEBIS
Han är ca 46 cm lång och väger ca 2600g nu oxh han lägger på sig mer underhudsfett. Blodcirkulationen fungerar som den ska och immunförsvaret är så klart det kan bli inne i magen. Även hjärnan är färdigväxt och tillräckligt mogen för livet utanför magen. Och han ligger som sagt till rätta nu och väntar otåligt på att få komma ut. Det börjar bli trångt i magen nu och det blir svårare för han att röra sig när han fixerat sig. Så rörelserna är mer svepande och tryckande.

Han är väldigt aktiv och han ska fortsätta röra sig i samma frekvens som innan vilket han gör. Huvudet känns väldigt långt ner och det känns som sagt ibland och det ilar. Hicka har han dagligen och när O kommer hem och pratar med han så reagerar han vilket jag älskar.

CRAVINGS
Blodapelsin och äppeljuice. Är inne på min tredje kasse med apelsiner och juicepaketet. Älskar!!

FRUKTJÄMFÖRELSE
En honungsmelon

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Ihhh! Kan verkligen inte förstå att det börjarbli så nära nu. Heeeelt sjukt ju! Du ska bli Mamma hjärtat - förstår du det???? 😍😍😍😍😍😍☺️
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Det är verkligen så himla nära nu vännen!!! Wow 😍 Jram
nouw.com/linndossing
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
beattriicee
beattriicee,
Fina du!! Det är verkligen så kul att få följa med dig med uppdateringen om erat barn. Så skönt att du nu kan ta mer promenader och nu är dte såååååå nära, iihhhhhh! 😍
nouw.com/beattriicee
Lillymihlte
Lillymihlte,
Kan verkligen inte sluta påpeka hur jäkla vacker du är vännen! <3 Och hur fantastiskt att han reagerar när O pratar med honom, något av det gulligaste jag hört! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte