Gravid vecka 37

Gravid vecka för vecka

VECKA 37
Vecka 37, 27 dagar till BF och 90,4% (!!!) är avklarade

MITT MÅENDE
Det har varit sämste denna vecka på grund av ryggen. Jag har känt mig mer rastlös nu när det börjar närma sig men jag försöker förtränga det och njuta så mycket som möjligt. Men att han mår bra, är aktiv och att mitt järnvärde fortsatt att gå upp känns bra.

MIN KROPP
Kan man få amputera ryggen? Det är känslan just nu för i konstant en vecka har det känts som att ryggen håller på gå av så fort jag sitter, rör mig lite eller ens gör något. Så största delen har jag legat på min värmedyna och vilat samt gått några prommisar. Enda som är bättre nu än innan är att jag har inte så ont när jag går (eller har smärtan flyttat sig) och jag kan gå lite längre vilket jag njuter av. Så. Himla. Skönt! Sömnen är faktiskt ganska okej, det är någon gång i veckan jag måste upp på toaletten men annars vaknar jag bara för att vända mig som numer är ett mission. Känner mig som en säl på land som inte kan ta sig framåt.

BEBIS
Är nu ca 47 cm lång och väger runt 2800g. Bebisen har förmodligen sjunkit ner mer i bäckenet och fixerat sig. Det hårdtränas på att andas och fostervatten dras in och ut + sugreflexen som tränas genom att suga på fingrarna. Bebisen har lagt på sig mer underhudsfett och börjar få veck och gropar i lår, knäveck och armar.

CRAVINGS
Fortfarande blodapelsin och äpplen. Men jag känner mig fortfarande som ett svart hål och är sugen på all mat mer eller mindre... försöker äta nyttigt och tänka på vad som håller mig mätt längre men ändå är jag hungrig 24/7

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE
En vintermelon

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh herregud vad du är vacker, älskar hur du lyser upp som gravid vännen! Den där hungern känner jag igen, det finns lixom inget stopp och man kan äta hela tiden. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr