Gravid vecka för vecka - 20

Gravid vecka för vecka

Vecka 20

Jag har alltså varit gravid i 19 hela veckor och går idag in i ny vecka, 20 (19+0) med 146 dagar kvar till BF.

Mitt mående 

Måendet har ändå varit bra denna vecka trots lite upp och ner. Det var underbart att se vår lilla bebis röra sig och som mådde bra, vilket gjorde att jag kunde andas ut och släppa lite oro än om jag känt den röra sig och sparka i ca 2-3 veckor. Att bli flyttad en vecka bakåt och uppleva vecka 19 igen var lite segt... Humöret lider lite av mina krämpor dock och att inte kunna göra allt sedan innan tär lite då jag vill kunna göra saker själv.

Min kropp

Bra mående men desto värre har det varit med min kropp, med mer och mer smärtor. Ligamentsmärtor som är runt magen och de är som knivhugg från ingenstans och O tyckte jag kändes väldigt gravid igår. Det verkar även som jag har lite foglossning och jag hoppas det inte blir värre än vad det är nu. Det börjar även bli mer oskönt att sova då jag bara kan sova på sidan då jag blir yr av att ligga på rygg...

Bebis

Är denna vecka stor som en mango enligt appen och väger runt 220g i slutet av veckan som var. Miljontals nervceller i bebisens hjärnan bildas vilket gör att den kan göra mer medvetna rörelser (och jag har känt väääldigt många).

Cravings

Apelsinjuice och 7up. Alltså mums så gott och sedan jag blev gravid har jag mer eller mindre inte kunnat dricka vanligt vatten, så äckligt.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså hur mysigt!!!❤️❤️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, av och till iallafall❤❤
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
OMG! Ska verkligen bli sååå kul att följa dig (er) hela resan!!! Puss hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åhja! Det är onsdagar som är ny vecka, bästa dagen på veckan. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åhja! Det är onsdagar som är ny vecka, bästa dagen på veckan. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin