Gravid vecka för vecka - 21

Gravid vecka för vecka

Vecka 21 

Jag har nu varit gravid i 20 veckor vilket betyder halvtid och går idag in i ny vecka, 21 (20+0) med 139 dagar kvar till BF.

Mitt mående 

Jag har varit allmänt trött denna vecka. Förmodligen för att det blev min första vecka tillbaka på jobbet efter 3 veckor borta. Trots tröttheten har vi även fått en del gjort och av nån anledning har denna graviditet fått mig att vilja baka? Sen har det blivit lite jobbigare psykiskt när jag inser att jag inte kan göra det jag kanske vill och även på jobbet.

Min kropp

Den känns inte tung än trots att det känns som att magen växer för varje dag. Dock börjar jag känna mig osmidig och mina knivhugg kommer lite nu och då. Att ta på sig sockar och byxor går sådär och är inte så skönt. Bebisen ligger så långt ner (har en låg moderkaka) så den tar som i och det blir inte så skönt när jag sitter/åker buss osv. Men annars känns det ändå helt ok i kroppen just nu.

Bebis

Är just nu lika stor som ett granatäpple och kommer väga runt 360g i slutet av veckan. Alla organ är nu bildade än fast de behöver mer tid innan de börjar fungera som de ska. Sen börjar den höra och känna beröring så det är nu vi kan börja med lite anknytning.

Craving

Inget speciellt denna vecka. Har fortfarande ätit mackor med philadelphiaost och skinka med juice till, men det är inte så jag MÅSTE ha det.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså ihhhhh!! Kan liksom inte sluta le varje gång jag påminns om att du är gravid 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Denna mage alltså, så vacker!!! Du strålar Emmelie!! <3
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Herregud vad fin du är vännen! Jag är så glad för er skull, så himla mysigt med en liten i familjen snart. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
aaphoto
aaphoto,
Så fin gravid mage 😍🙈
nouw.com/aaphoto