Gravid vecka för vecka - 23

Gravid vecka för vecka

Vecka 23

Nu har det gått 55% av graviditeten med 125 dagar kvar. Det är snart nere under hundra dagar och det har redan gått 155 dagar?! Galet

Mitt mående

Måendet är väl ändå helt ok trots tröttheten, nästäppan osv, men jag mår sämre då jag kan göra mindre och är mer begränsad. Det är det som varit tyngst utöver de fysiska smärtorna. Men det har ändå varit en hyfsad vecka med mysiga stunder, middagar, showroomen och choklad.

Min kropp

Det känns att den blir tyngre och senaste dagarna har det blivit jobbigare att vända på sig i sängen, ligamentsmärtorna har blivit värre och nu har jag mer eller mindre ont hela tiden. Idag har varit hemsk då det redan startade inatt men hugg och värk för att sedan bli värre när jag går. Så jag känner mig som en snigel och ändå gör det ont med sammandragningar som kommit. Fogen på blygdbenet har mer och mer känts av med ilningar och värk så inget mer tack. För denna vecka har varit tuff, speciellt med mitt jobb och jag vill kunna vara mitt bästa jag på jobbet.

Bebis

Denna vecka är han stor som en grapefrukt? Tycker dessa jämförelser är så konstiga, men aja. Han är ca 27 cm lång och i slutet av veckan kommer han väga runt 550g. Han har fortfarande väldigt tunn hud och hörseln förbättras. Nu kan han urskilja ljud både inifrån magen och utifrån. Hur coolt?

Craving

Marabou pepparkaka. Alltså OMG vad god den är. Den känns inte lika sliskig som choklad annars kan göra och jag vet inte hur många jag köpt...

Vecka 22

Jag kom på att jag helt fuckat up vilka bilder som hör till vilken vecka då allt mer eller mindre är förvirrande... när jag skriver vecka 23 som nu, då går jag in i vecka 23 och det är veckan som varit (alltså 22) jag skriver om.

Nu innan har det varit tex vecka 22 men bild från vecka 21, så det stämmer ju inte helt egentligen (eller gör det?). Så här är magen vecka 22, den bild som knäpptes den dagen.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå coolt ju!! Tänk att det är en liten människa därinne 🙈😍❤️
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag älskar att få följa med vecka för vecka, så himla mysigt 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
amandassofi
amandassofi,
Så roligt med en liten påväg, grattis!
nouw.com/amandassofi
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh finafina du, tänk att en liten kille ska titta ut snart! <3
nouw.com/lillymihlte