Gravid vecka för vecka - 25

Gravid vecka för vecka

Vecka 25

Vecka 25 idag vilket innebär att 60% av graviditeten är avklarad med 111 dagar till BF. Vi är alltså snart under 100 dagar?

Mitt mående

Tycker det ändå varit bra trots omständigheterna. Jag har myst väldigt mycket senaste veckan och jag tycker graviditeten ändå gjort mig lyckligare och mer tålmodig än om det blir jobbigare och jobbigare. Jag blir lättare och lättare panikhungrig och måste ha mat direkt. När jag väl måste kissa måste de ske direkt då det tycker ganska mycket neråt och ibland ligger han och sparkar mig på blåsan... Det jag är riktigt glad över är att jag har lätt att somna om på nätterna än fast smärtan gör sitt.

Min kropp

Det blir inte lättare utan det märks att magen växer och att han växer. Det spänner och sträcker ibland så det kliar nästan och smärtorna jag har har inte blivit bättre. De är fortfarande där och lär förmodligen vara tills jag föder så jag försöker bara acceptera det än om det är ett helvete emellanåt. Jag går långsamt och hinner inte över vägen när det är grönt på gå-gubben utan de hinner bli rött innan jag hunnit över... Jag kan inte lyfta mycket alls då det förvärrar smärtorna, men jag gör ändå det jag kan. Hungern är ibland helt gaalen och de känns som att det inte finns något stopp? Igår kändes det som att jag åt hela dagen men var hungrig ändå..?

Bebis

Han är nu stor som en kålrot? och väger runt 650g och ökar för tillfället lite mer än 100g i veckan. Helt galet egentligen hur mycket det är, inte konstigt jag är så hungrig ibland... han rör sig massor och kan tydligen få hicka nu. Så det är något jag längtar efter att känna. Hans kapillärer börjar bildas samt blodkärlen som är i lungorna. Hans näsborrar har varit stängda men det har nu växt bort så han tränar på att andas.

Cravings

Har inte haft något speciellt men äter fortfarande mina IngridMarie äpplen. Bästa äpplena och ibland blir det tre om dagen...

Gillar

Kommentarer