Gravidfotografering och inspo

Gravid

Ni anar inte hur mycket jag är inne på Pinterest just nu och jag har listor med allt möjligt, men främst är det inspiration för mat, gravidfotograferingar, bebiskläder och förlossningsbilder. Det är lite där jag är just nu. Jag hade tänkt göra en gravidfotografering framöver men vet inte helt vad jag ska ha för klänning men kan ha hittat en... Och här är lite av känslan jag vill ha.

Jag bara älskar känslan i bilderna och tror jag borde kunna få in den känslan där vi tänker fota. Jag hoppas inte jag har för höga förväntningar både på bilderna och stället, men vi får helt enkelt se. Har även funderat på fota liknande bilder som här nedan.

Och hur gulligt är det inte med bebiskläder? Jag vill ha enkelt och simpelt, som här nedan. Tycker det är så himla gulligt och stickat på en nyfödd, naaaw

Och förlossning. Finns det något häftigare? Jag tror inte det. Jag tycker det är så coolt och kommer förmodligen fota liknande bilder som nedan, förmodligen med hjälp av O.

  • Postad i: Gravid

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Wow 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Håller med helt<4
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Åh wow vilken inspo!!! Tycker det låter helt underbart att göra en gravidfotografering, kan tänka mig att det är otroligt värdefullt att ha kvar såna bilder i framtiden ❤️ Stor stor kram hjärtis ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, eller hur! Ja jag hoppas det blir bra och jag vill verkligen föreviga denna tid! Kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh herregud så vackert, längtar efter att få se dom bilderna sen 😍🥰❣️
nouw.com/lillymihlte
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, så roligt att höra! De kommer i veckan! kram<3
nouw.com/emmeliesehlin